Wie zijn wij?

 

Deze website is gebouwd en wordt beheerd door Omring in opdracht van de Gemeente Hoorn. Omring is als zorginstelling in West-Friesland en de Kop van Noord Holland niet meer weg te denken. Voor meer informatie over Omring, neemt u een kijkje op www.omring.nl.

Mantelzorgers nemen in ons dagelijks werk een steeds belangrijkere plaats in. Daarom ontwikkelen we steeds vaker activiteiten waarin we met hen samenwerken. De gesprekken die we met mantelzorgers hebben gevoerd en de kennis die we daarmee hebben opgedaan willen we graag delen. Dat doen we onder andere met de gemeente Hoorn.

De gemeente Hoorn wil het mantelzorgers mogelijk maken zo lang mogelijk en zo prettig mogelijk zorg aan hun naaste te bieden. Er gaat immers niets boven de zorg die je van iemand ontvangt die je lief is. Maar die zorg gaat wel degelijk gepaard met inspanning en belasting. Dat kan in sommige gevallen een grote wissel op een mantelzorger leggen.
Daarom biedt de gemeente hen een beloning in de vorm van een mantelzorgcompliment. Soms is een kleine blijk van waardering net wat je nodig hebt om er weer tegenaan te kunnen.

De webshop heeft geen commerciële doelen. Ook vinden er via de webwinkel geen geldtransacties plaats. Omring benadert lokale bedrijven en organisaties om een zo interessant mogelijk aanbod samen te stellen. Heeft u zelf een suggestie? Neem dan contact met ons op via welverdiend@omring.nl.